Seg, segare, Tomas

| | ,

Ja så det kan bli. Lite rock ’n’ roll, lite malt-dryck och så blir det så här. Helt koma. Jag klev ur sängen vid tio. Tror jag. Och åt frukost klockan elva. Det är också en ungefärlig tidsangivelse. Soffan har utnyttjats till max idag. Det var en liten stund där jag verkligen trodde att jag skulle ta mig bort till kompis C för en trevlig grillkväll. Men icke. Efter en sväng förbi bluesfestivalen styrde vi våra steg till hemmets trygga vrå igen. Vi återgår till ursprungsplanen. Soffa, film och uppladdning inför morgondagen.

Bluesfestivalen ja. För några år sedan blev den här otroligt trevliga tillställningen flyttad från Margretgärdeparken ner till Riverside. Festivalen fick inte bara ett lite sämre läge den blev också avgiftsbelagd. Nu har jag inte så ont av att betala för mig men att betala 150 kronor för att få stå på insidan häcken istället för på utsidan är bara löjligt. Speciellt som häcken inte ens är en meter hög. Nu ska man väl inte vara allt för negativ. Vi har i alla fall en blues- & rootsfestival i stan.

Segare än segast som sagt. Jag tror det ska bli ett nytt försök att se The good shepherd. I torsdags började cityfesten och då gick det då rakt inte att titta på film. Hela handlingen dränktes i ljudet från det klassiska pianot.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=_VWIENLak2I&hd=1]
Raised Fist – Wounds

Föregående

Full pott till fredagskvällen

I väntan på ett 6-timmars pass

Nästa