Samma plats – nya mål

| | ,

Uddevalla | FOTO: Tomas Sandström

Borta bra men hemma bäst. Det kan nog vara det bästa ordspråket. Jag trivs jättebra med att åka bort men inget slår faktiskt att få komma hem. Speciellt inte när man skulle varit hemma klockan tio men kommer hem halv tre på natten.

Igår tog jag ett ganska stort kliv mot framtiden. Vi hade ett bra möte ute på Bohus-Malmön där det både informerades men också dryftades lite idéer inför vad som eventuellt komma skall. Jag blev både lite inspirerad och sugen att hoppa på tåget.

Det kan bli en kul höst.

Det kommer nog mest troligt bli en väldigt bra höst.

Idag hoppar jag och bästaste H:et in i svärföräldrarnas bil och sticker till Skövde. Ett besök hos hennes syster med sambo står på schemat. Och diverse trevligheter som grillning naturligtvis.

Jag tänker inte tjata mer om hur illa dålig jag tycker Fjordfestivalen är.

Inspiration att förändra är bra. Tyvärr är ända plattformen för det ett stort gnällbälte.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=YT–iolunmk]
Lisa Miskovsky – Mary

Föregående

Tre svettiga timmar på centralen

Inga överraskningar på fastande mage

Nästa