Så var det jullov då

Den här tisdagen började ju.. Sådär.. Men så är det ju tisdag också. Trots att det varit rätt många bra på sista tiden så är det ändå veckans i särklass sämsta dag. Flera års fördärv ändrar man inte på hur som helst. Fast eftersom det här var sista arbetsdagen på ett par veckor så får den betecknas som godkänd.

En annan lite trevlig händelse som höjer betyget för just den här tisdagen inträffade när jag klev ur hissen. Sprang på min hyresvärd som dels undrade om jag visste någon som var på jakt efter lägenhet. Men också tog upp det själv att de hade lovat mig att renovera min lya. Sweet. Då behöver jag inte funderar på det längre. Sen kanske nästa år innebär december för dem. Det vet jag ju inte.

Imorgon ska det då handlas julklappar. Jag vet inte vem jag försökte lura när jag sa att alla klappar skulle vara klara innan november tog slut. Mig själv? Ja antagligen. Nu ska vi inte köpa så många i år. Bror och systrarna ska få och så blir det mormor och morfar plus farmor och farfar. Och kanske mams och paps också. Ja men se där. Here we go again. Då kan man väl lika gärna köpa till resten av släkten också.

Hade tänkt försöka städa upp i kaoset innan jag sticker hem. Men. Ja det finns alltid minst ett men när det handlar om att städa eller diska. Dels är jag mitt inne i säsong fyra av Prison Break. Och sen kommer snart C och då blir det garanterat kaffe och NHL10. Så hur ska jag hinna med? Kanske imorgon.

Lite nytillskott på festivalfronten. Get Away Rock presenterade Overkill, Engel, Corroded och Isabell & November idag. Overkill är kul medans resten av banden känns som ölpaus. Dags att infoga Gävle-festivalen i poängsystemet snart tror jag.

Öl på Harrys ikväll? Ja tydligen ska gänget samlas där. Får väl se när vi tröttnar på java och tv-spel.

Hem? Ja, vart är hem? Kommer alltid kalla Bovall för hem. Så är det bara!

By the way! Någon som är sugen på en tvårummare på Kungsgatan?

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=fRrU2RFX3_U]
All That Remains – Two Weeks

Similar Posts