Så åt helvete med dem. Och hästen de red in på.

| | ,

Jag har aldrig varit ett fan av Motörhead. Faktiskt inte ens i närheten utan snarare mer att jag inte gillat det. Har aldrig förstått tjusning med att vrida upp stärkarna på max och sen bara hammra. Jag har sett Motörhead live i ungefär tio minuter och då har de ändå spelat på ett gäng festivaler samtidigt som Tomas varit där. Trångsynt? Har jag inte gett dem en chans? Det kanske är så det är.

Jag har hur som helst plöjt halva White Line Fever idag under min tripp till Göteborg. Det säger ju inte så mycket om musiken men jag har blivit lite kär i historien om Motörhead. Det kan i och för sig vara Mr Lemmy Kilmisters fantastiska berättarteknik som gör det också. Men. Jag har blivit riktigt sugen på att ge grabbarna en chans. Jag menar. Vem är jag att dömma utan att ens ha försökt.

Hmm. Den sista meningen kan nog användas på rätt många saker tror jag.

Det blir med andra ord till att handla. Att shoppa skivor är ett ju som bekant ett gammalt beprövat sätt att döva känslor. Lite skitig rock n roll kan alltså sitta riktigt bra just nu.

Alla är vi begåvade med både bra och dåliga egenskaper. En av de grejer som jag personligen är rätt nöjd med att jag fått är känslan att inte vilja dricka sprit när man mår lite dåligt. Jag är inte ens sugen på folköl.

Några timmar utanför Uddevalla kändes bra. Helst av allt hade jag velat åka till Bovall men Göteborg funkade fint det också. Det var rätt behagligt att vara själv en liten stund. Nog för att jag kunde vara ensam hemma också men det blir på ett annat sätt när man åker iväg. Jag har till och med börjat uppskatta att åka kollektivt.

Tillbaks i Uddevalla ska det bli ishockey med grabbarna grus. Efter några timmars eremit-verksamhet ska det bli skönt att få sällskap. Det finns några få som jag skulle promenera på krossat glas för. Jag hade till och med kunnat tänka mig dansbandsfestivalen i Sunne men så långt ska vi väl ändå inte behöva dra det…

Utgång ikväll?

Skulle inte tro det!

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=XUJ0IYZKLvE]
Motörhead – Killed By Death (live @ Wacken 2009)

Föregående

Jaha. Söndag igen då ja.

Nästa