Rätt man på rätt plats så blir allting bra

| | , , ,

Lästid: 2 minuter

Okej. Jag gör det igen. Kallar mig för hårdrockare men när det väl gäller så fungerar inte min hjärna. Dagens Nostalgi-tripp togs tillsammans med Annihilator men borde naturligtvis gjorts med Ronnie James Dio. Först glömmer jag bort årsdagen och nu detta. Förvisso så har jag inte praktiserat nostalgi på några veckor och låten Road To Ruin poppade upp som första låt i morse och slog an tonen. Men ändå. Jag skäms lite igen.

Verkar som att bloggflytten får vänta några dagar. Till typ tisdag. Idag när jag installerade ett plugin brakade allt samman. Det är något med databasen. Eftersom Tomas är lika bevandrad i de kretsarna som Nyhetsmorgons programledare Jenny Östergren är bra på hårdrock är det bästa att vänta in experthjälp. Och den kommer på tisdag.

Är Niklas Strömstedt verkligen gift med henne?

På riktigt?

Och som ett brev på posten kommer ursäkter och bortförklaringar från Södertälje. Dementin från Syrianska låter lika illa som det första uttalandet luktade dåligt. Att tränaren inte skulle veta att hans bror, som enligt Sportbladet är grovt kriminell, arbetar som matchvärd på Syrianskas matcher känns helt overkligt. Ungefär som att brorsan skulle vara fastighetsskötare här men att jag inte skulle veta om det. Ja ni hör själva.

Om 55 minuter är det avspark mellan Qviding och Bajen. Kanske dags att äta lite supergod tonfisksallad som bästaste H:et gjort. Ja så får det nog bli.

Och sen tror jag minsann det blir ytterligare en beställning till Ginza.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=i7hLfAHsFho&hd=1]
Uriah Heep – Lady In Black
Föregående

Nostalgisk torsdag

Något är sjukt i Bajen

Nästa