Promenad i snöslask? Nej tack!

| |

Lästid: 2 minuter

Då var den här onsdagen snart avklarad också. Men bara snart. Att jag var tvungen att handla till morgondagens frukost slog mig först efter att jag hunnit slappna av i soffan en stund. Surt var det någon som sa.

Annars har det varit en rätt så bra dag. Har haft att göra hela tiden på jobbet så tiden har bara sprungit iväg. Att vi dessutom käkade thai på lunchen gör ju inte att dagen får sämra betyd. Det som skulle kunna ligga den här onsdagen i fatet är vädret. Nästan så att man skulle dra till med en svordom och säga det här jävla vädret. Men jag struntar i det. Efter promenaden från bussen i morse såg Tomas ut som en snögubbe. Men det har ju inte varit kallt i alla fall.

Vardagslyxen då? Jo det blev avstyrt. Jag och gode vännen C skulle ätit pizza ikväll. Lanternas pizzor ska tydligen varit riktigt riktigt bra. Men nu ligger det till så här att dels har jag inte ätit pizza på väldigt länge och dels så hamnar det under onödiga utgifter. Och även under onödiga inkomster faktiskt. Så därför valde jag att inte lyxa till det idag. Ångest? Ja jag hade ju mer eller mindre lovat att vara sällskap så det kändes lite dumt att bara avboka så här i sista stund.

Idag har även telefonen lagats. I söndags kväll så ballade den ur och körde ”force close” på ett program som tydligen var rätt viktigt för att den skulle kunna funka. Med andra ord så gick det inte att starta telefon. Efter samtal med HTC:s support så blev mobilen helt återställd och det var bara att börja om från början. I det läget var jag rätt nöjd med att ha en google-telefon.

Någon som lämnar blod? Spruträdde Tomas gör det inte.

Nu håller jag tummarna för att det klipps fort. Det hade varit värt att åka till Maxi och handla idag. Att traska ner för Kungsgatan i det här goa vädret lockar inte det minsta.

Egentligen borde jag väl vara i Agnebergshallen ikväll kom jag på. Tyvärr så hinns det inte med.

District 9 låg och väntade i brevlådan. Sounds like a plan.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=IsiNSovDvMI]
Wolf – Speed On

Föregående

Vem sa att livet skulle vara enkelt?

Nostalgitorsdag is the shit

Nästa