2011-05-25_skivor

Present från Fåglum

Jag vet inte hur många gånger jag skrivit det. Och jag kommer garanterat skriva det igen. Många gånger. Men så är den siste idioten inte född än. Tråkigt nog. Jag hoppas verkligen att Malmö FF stämmer röven av dåren som sprang in och attackerade Helsingborgs målvakt.

Tragiskt!

Det där med att flytta bloggen var lättare sagt än gjort. Det tog någon timme av gårdagskvällen men nu är det största ingreppet gjort. Det mesta fungerar kan man väl säga. Nu ska jag bara gå över så att allt är som det ska. Det så kallade finliret.

Natten till igår drömde jag att jag stod på samma scen som Dio och Gary Moore. Kan någon tyda den drömmen åt mig?

Uriah Heep på Trägårn den 18 september? Ja tack en sån tar vi!

Och apropå Uriah Heep så landade ett paket från ginza.se i brevlådan igår. Tre plattor med redan nämnda grupp samt Lynyrd Skynyrds Second Helping och Hells Human Remains. Plattan som tog längre tid än Chinese Democracy att spela in.

Ska lyssna lite mer idag så kommer det kanske ett utlåtande ikväll.

Eller imorgon.

*EDIT: Ja jag erkänner att jag har ändrat rubriken…

Similar Posts