Present från Ginza

| | ,

Lästid: 2 minuter

20110603-160037.jpg
Det är varmt idag. Typ 28 gradar. Eller 800. Jag är inte killen som gillar hysterisk värme. För min del får det gärna vara sådär lagom. Min mening är absolut inte att gnälla och vara negativ. Jag gillar sommaren precis lika mycket som alla andra.

Bara det är lagom varmt.

Den lilla trippen till Trollhättan inbringade två par skor för ynka 374 kronor. Halva priset är bra grejer. Tyvärr händer det inte så ofta att Tomas springer på sånt. Eller orkar leta upp det. Bästaste H:et fyndade fyra toppar för en hundring så vi är rätt nöjda båda två. Inflyttningspresent till J och Z fick vi minsann köpt också.

Och så låg det ett paket till undertecknad i brevlådan när vi kom hem. Jag gillar paket. Särskilt när de innehåller tuff musik eller bra filmer. Det här paketet innehöll för dagen nysläppta Call to arms. Saxon har alltid levererat så jag är inte orolig den här gången heller. Wolfs Legions of bastards och Lynyrd Skynyrds God and guns låg där också. Det kommer bli en bra helg det här.

Idag firar finaste H och jag sex månader tillsammans. För varje dag som går så känns det bara bättre och bättre. Tänk att det skulle ta 33 år att träffa rätt.

Ikväll ska vi mysa till Baksmällan 2. Kanske inte den mest romantiska filmen men vi kommer förhoppningsvis att få skratta lite. Och äta popcorn.

Först in i stereon? Löjlig fråga. Jag har redan hunnit till spår fem. Ett lite lugnare stycke. Saxon låter precis som vanligt.

Skitbra med andra ord.

Föregående

Ledig dag nummer ett av fem

Ledig dag nummer fyra av fem

Nästa