Plötsligt händer det?

| |

Lördag och rätt så seg dag. Sitter och pillar med lite reklambilder. Är väl inte direkt inspirerad men någon gång måste det ju göras. Däremot finns det inspiration för kvällen. Efterkalas är planerat med hela personalen. Ska bli grymt trevligt att få chilla med några öl och bara snacka skit. Och den här gången kanske alla är på samma nivå.

Fick precis ett sms från en person som ska ha sjukt dåligt samvete idag. Ena sekunden beklagas det att respektive är alldeles för svartsjuk. Och i nästa stund så klängs det på varenda varelse av motsatt kön. När respektive är med. Det är inte särskilt snyggt måste jag säga. Inte någonstans.

Kanske ska förklara det där med att skruva toalettrullehållare. Det är inte det att jag är kräsen och tycker att jag är för fin för vissa arbetsuppgifter. Jag skruvar mer än gärna upp grejer. Eller skurar spyor. Eller står i garderoben. Jag gör helt enkelt det som behövs göras för att saker ska fungera. Vad jag menade var att jag tar inte skit för att mitt jobb inte blir gjort när jag inte får en chans att göra det.

Har blivit bjuden på födelsedagskalas idag. Tror dock inte att jag hinner med. Tråkigt för det brukar bli ganska kul de där kalasen. Och dessutom så har den gode Christer lagat maten. Otur att missa det men förhoppningsvis får jag träffa hela gänget senare på kvällen. För visst ska hela Uddevalla med omnejd gå på GG ikväll. Vi har ju storfrämmande. DJ Brinkenstjärna minsann. Vem vill vara den förste att skratta?

Dags att gråta en skvätt över missade miljoner. Tippade på hästar idag tillsammans med grannen mittemot. Det kändes verkligen som att vi skulle kunna dra in lite kosing. Fast å andra sidan så räcker det ju att man köper en sketen trisslott för att förhoppningarna ska stiga till skyarna. Plötsligt händer det? Troligtvis största lögnen på väldigt länge.

Hårdrock på er kompisar och hoppas ni får en tuff lördag.

Föregående

Blir man aldrig nöjd?

Nakenschock!

Nästa