Plötsligt händer det? Ja eller hur…

| | , ,

In Flames

Godmorgon. Onsdag och ytterligare en dag med hopp om telefonsamtal från Svenska spel. Ja vi lirar Lotto och eftersom det fanns fyra möjligheter att vinna så kunde vi gärna inte bara välja en dragning på en dag. Hur hade det sett ut om vi valde första dragningen på lördag och sen ramlade vår rad in på andra dragningen på onsdag.

Det hade känts sådär måste jag erkänna.

Hittills har vi skrapat ihop 45 kronor.

En kopp kaffe och en banan får inleda dagen. Sen blir det mest troligt en promenad. Om inte sjusoverskan sussar för länge. H:et har haft två mördardagar på jobbet så hon tar lite sovmorgon idag.

Med all rätt tycker jag.

Jag får helt enkelt sysselsätta mig med lite projekt under tiden.

Igår kom In Flames turnédatum för Europa. 19 november händer det i Scandinavium och då ska Tomas stå där. Den 25 den här månaden släpps biljetterna och då gäller det nog att hugga. Nu tror jag inte ståplats kommer sälja slut på fem minuter men better safe than sorry säger man ju.

Kul att de bjuder med sig fyra andra band också. Trivium, Ghost och Insense kittlar medans Rise To Remain blir en ny bekantskap.

Fernando Torres har gjort sitt andra mål för Chelsea. I en träningsmatch. Mot ett division tre lag.

Grattis!

Tretton dollares för Metallicas gig på Ullevi. Ja men det kan väl vara värt.

Tänk om alla tankar och viljor kunde bli verklighet. Eller varför inte bara hälften av dem. Jag har sjukt mycket roliga idéer som jag vill genomföra men antingen saknar jag kunskapen eller så saknar jag pengarna. För det mesta pengarna skulle jag nog vilja säga.

Plötsligt händer det är förvisso slogan för Triss. Men det är fortfarande den största lögnen.

Ever.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=ZG51Pz1oNNw&hd=1]
The Rolling Stones – Paint It Black (live) 

Föregående

Semesteruppdatering från sofflocket

Vi hade i alla fall tur med vädret.. Eller inte!

Nästa