Plötsligt händer det inte

| |

Lästid: 1 minut

20110615-170501.jpg

För det första. Just nu har jag inte mycket positivt att säga om Ginza. Min förhandsbeställning av In Flames nya platta är tydligen restad. Hur är det möjligt? Alltså. Jag förstår att varor kan bli restnoterade och att de kanske inte har fått sin leverans än. Men det visste de väl igår också. Och i måndags. Jag hade gärna velat veta det för då hade jag löst skivan på annat håll. Nu sålde jag det extra exemplaret jag köpte till en polare så det kunde jag inte njuta av heller.

Ibland blir små banala saker väldigt stora.

Det är därför extra mycket tur att jag ska åka ner till Göteborg och bevittna Danko Jones. Ibland har man tur i oturen. Så nu tar jag min kompis D50 och drar till Liseberg.

Undrar hur länge jag ska behöva vänta på skivan med det snygga omslaget?

Föregående

Beslutsångest är en svår sak

Små sköna avbrott i vardagen

Nästa