Övertidstorsdag eller idiotförklarartorsdag?

| | ,

Lästid: 3 minuter

Pust, stånk och stön. Så var den här torsdagen gjord. Förlåt. Nostalgitorsdagen menar jag naturligtvis.

Har för första gången i år kört en sådan riktigt hjärndödar-övertid. Samtliga arbetsstationer ute i ”The Logistic Center” skulle få sig en rundsmörjning. Plus att det skulle flyttas en del skrivare. Nästa vecka släpps deVals vår/sommar-katalog. Det blir lite tryck då så allt måste verkligen fungera. Nu kommer inte ALLT fungera men så mycket som möjligt hade varit trevlig. De senaste två veckorna har nästan uteslutande ägnats åt lagret och så också den här kvällen. Men jag tror vi är rätt så nära nu. Imorgon kommer bli en spännande dag.

Tänk om man kunde slippa idiotförklaras varje gång det ska grejas med nätverket. Det hade Tomas tyckt varit trevlig. Jag gör ju ändå mitt bästa. Även om det kanske inte räcker till ibland så gör jag fortfarande mitt bästa. Så mycket mer kan man väl inte begära?

Satt och läste Metro på bussen till jobbet idag. Bara för att bevisa för hela världen att jag är lätt blödig så får jag väl erkänna att det var riktigt nära när jag läste om de två svenska militärerna som blev mördade i Afganistan. Bilden på kistorna som rullades ur planet och texten till det var riktigt tung. Fy fan vad hemskt att stå där och få se sin anhörig komma ur ett flygplan. I en kista. Det är naturligtvis aldrig roligt att förlora någon nära men på det här sättet?

Nu svor jag för tredje gången i den här bloggen. Och andra gången idag. Jag försöker hålla mig ifrån det men jag tycker nog att båda gångerna idag har varit befogade.

För bövelen!

Vem är det som bestämmer vad dagarna heter? Jag vill ha tag i den personen och lägga fram förslaget att från och med nästa år trycks det nostalgitorsdag på veckans fjärde dag istället för bara torsdag. Och den ska helst vara röd. Tänk vad mycket roligare livet hade blivit för väldigt många.

Har bokat möte med två grabbar som kanske kan vara en lösning på idiot-förklarar-problemet. Naturligtvis så är det imorgon och naturligtvis så väljer hövdingen att komma då. Jag hade ju velat ha mötet med dem först och sen presentera förslaget för ledningen. Men men. Det får väl bli som det blir antar jag.

Någonstans så känns det som att det har blivit lite krystat. Hur bra det än kändes att få berättat hur läget ligger så verkar det ändå som att det inte blev riktigt lika bra som Tomas trodde. Inte ens i närheten faktiskt. Jag ångrar absolut ingenting. Men det kunde blivit lite bättre.

Svaret är inget av dem!

Grymt skönt med fredag imorgon!

…och på lördag leker vi rockstjärnor på Mortens!

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=EzgGTTtR0kc]
Metallica – One

Föregående

Får man lyssna extra högt när man ska ta igen en vecka?

Gött mos och go kôrv! Det är fredag!

Nästa