Slottet örebro

Örebro levererar! Igen!

För er som inte vet om det så härstammar otroligt mycket bra musik från en stad lite lätt nordost om Fjugesta men helt norr om Degerfors. Väster om Hallstahammar kan man också säga utan att överdriva allt för mycket. Ni som kan er geografi fattar direkt att jag snackar om Örebro. Denna så gravt missuppfattade by har under de senaste årtiondena producerat stora mängder riktigt bra musik. Jag har i ganska många inlägg pratat mig varm om WOLF (kolla in det här) men nu är det dags för en nykomling.

Evil Conspiracy har förvisso några år på nacken men det är först i år som debuten är släppt. Jag har inte hört mer än Rule The Ruins men hoppla Kerstin vilket ös det är. Tror du mig inte? Tryck på ”play” på videon här under och håll fast dig!

Evil Conspiracy – Rule The Ruin

Similar Posts