Onödigt gnäll och ett litet avslöjande

| | ,

Lästid: 3 minuter

Lova Linnea Sandström önskar god jul!

Idag är verkligen en klassisk skit-tisdag. Okej jag är ledig men anledningen kunde kanske varit roligare. Det är nämligen dags att lägga sig i stolen hos tandläkaren. Det kunde också varit som så att jag bara skulle genomgå en klassisk undersökning men den klarades av för någon månad sedan. Idag är det spruta och rotfyllning som står på menyn. Ibland är livet sådär extra härligt.

Men. Vad är en bedövningsspruta och lite karv i en tand när man har världens finaste lilla tjej hemma? Absolut ingenting kan jag avslöja. I lördags var jag lite extra glad över att ha blivit pappa. I normala fall skulle det ta någon vecka att komma över Liverpools bedrövliga insats mot Aston Villa. I helgen tog det ungefär så lång tid som det tar att åka hem från stan. Väl hemma väntade ett litet busfrö som inte brydde sig det minsta om att Liverpool förlorat och vips var all frustration borta.

Det lilla busfröet blev sex månader i söndags och springer numera runt i sin gå-stol här hemma. Det går inte en dag utan att jag reflekterar över att jag är den lyckligaste som fått världens finaste dotter.

I fredags blev det så officiellt. Jag avslutade min anställning som lagerchef på Hefa och går vidare till en liknande anställning på Pro One här i Uddevalla. Ända sedan Lova föddes i juni har jag känt att jag skulle vilja jobba lite närmre hemmet. När jag sedan sprang på ex-kollega Felix för några månader sedan och det uppdagades att det eventuellt fanns en ledig tjänst på Pro One var det inte mycket att fundera på.

Nu flyttar jag till ett lite mindre företag men jag är helt övertygad om att utvecklingsmöjligheterna är mycket större än hos min nuvarande arbetsgivare. Till en början kommer jag jobba uteslutande med att få ordning på lagret men efterhand är tanken att jag ska gå över till en mer administrativ tjänst. Spännande och förväntansfull är två bra ord för att beskriva det här.

När jag läser blogg-inlägg från mina vänner så inser jag att ett besök hos tandläkaren inte är något att gnälla över. Jag skickar mina allra största och starkaste styrke-kramar till er som lever i ovisshet över hur er framtid ser ut.

Och jag lovar att aldrig mer gnälla över att behöva gå till tandläkaren.

Föregående

Ny vecka, nya möjligheter

Ytterligare en ordentlig paus i bloggandet

Nästa