Om man inte provar får man aldrig veta

| | , , ,

Lästid: 3 minuter

Inte för att jag känner för det. Mer för att jag kanske måste. Det kanske är så banalt att det här med bloggandet har blivit viktigare än jag tror. Och då är det väl inte banalt längre heller. Vi får göra ett försök och se om saker rättar till sig.

Försökte skumma genom och se vad jag skrev senast. Måste säga att det var tämligen svårt att hitta en linje i det hela. Om man inte ska säga omöjligt. Betyder det att man har ett rätt så ostrukturerat liv? Hur som helst. Senaste inlägget kom från Metaltown. Årets första festival. Det var även debut för Tomas på pirfestivalen i Göteborg. Tror minsann att det blev första och sista gången. Festival för mig är gräs, camping och fesljummen öl. Nog för att jag hade väldigt trevligt men som sagt. Asfalt, svindyr öl och mat samt sova i lägenhet går lite bort. Tyvärr missar jag alla riktigt festivaler i år men sen har jag ingen annan än mig själv att skylla på heller.

Jobbade som hump/ljustekniker i lördags. Åt Hep Stars. Har kommit till insikt att det inte är värt det längre. Dels blev det aj i ryggen. Igen. Man ska tydligen inte lyfte för mycket när man har ett påbörjat diskbråck. Sen är det väldigt långa dagar mot en nästan inte okej ersättning. Jag är ändå 32 nu och har gjort massa hundgöra. Bara ljustekniker skulle jag däremot kunna tänka mig. Det hade dock varit roligare om man haft lite mer än sex lamppar att jobba med.

Ryggen ja. Det är ett rent helvete att ha ont i ryggen kan jag meddela. Framförallt om man har ett jobb där man sitter ner 90 procent av tiden. Som det är nu så kan jag sitta ner i ungefär femton minuter sen måste jag upp och röra på mig. För promenad är ändå det bästa. Då känns det helt okej. Har tagit på mig löparskorna idag för att kunna promenera hem.

Vad såg jag på Metaltown då? Ja det var inte så mycket. Kreator gjorde en riktigt bra spelning även om ljudet blåste bort mellan varven. Coheed and Cambria hade jag stora förväntningar på men de sprack. Tyvärr. Sabaton har hamnat lite i samma fack som Mustasch. De gör aldrig en dålig spelning men det är sällan något superupphetsande. Så Rammstein då. Själva anledningen till att jag köpte biljett. Vi såg tre låtar sen fick det vara bra. Till att börja med så var det fruktansvärt dåligt ljud. Sen stod vi ruskigt dumt till så Rockbaren kändes som ett väldigt mycket bättre alternativ just då.

På lördagen hade vi tajmat in Amon Amarth men det hade även regnet gjort så det fick bli öltält istället. Och det blev det resten av kvällen. Och sen åkte vi hem. Inte ett enda band bevittnades under den dagen. Ganska illa om jag får säga det själv. Men trevligt hade vi i alla fall.

Nu ser vi fram mot semester och sen Sonispehere. Det ska faktiskt bli riktigt gütt att vara ledig i några veckor. Planer? Nej inte mycket. Det finns ett, och endast ett, måste på ledigheten och det stavas Bovallstrand.

Föregående

Ibland går det inte alltid som man tänkt sig

Holland – Uruguay

Nästa