Om jag blundar riktigt hårt så kanske

| |

Ytterligare en vecka är över. En arbetsvecka alltså. Nu återstår det bara fyra sen är det semester. Tiden går fort när man har roligt säger de ju och just nu är det mesta rätt så himla roligt.

Just nu. Ja precis exakt nu pågår Sweden Rock Festival. Jag tog tidigt beslutet att inte åka men det känns ändå lite halvsurt just exakt nu. Det är inte bara det att man missar massa bra musik. Det är hela grejen med att vara där. Och fakta kvarstår. Det finns ingen annan festival som ens når nära den nivå som Sweden Rock håller. Och då pratar jag om allt. Även pengarna.

Idag har mina vänner som är på Sweden Rock haft vänligheten att bara skicka ett mms med bild. På en 1-kilos hamburgare. Igår fick jag både sms, mms och ett par telefonsamtal. Det ena samtalet var en copycat på undertecknads samtal till kompis C när vi var i Belgien på Graspop och han satt kvar hemma i soffan.

– Du kan komma och hämta mig nu. Jag har sett Saxon. Det blir inte bättre än så här.

Jag tackade nej till måndagens spelning på MacDonalds personalfest. Kanske lite tajt inpå men så går det när avtalen ändras. Och jag är dessutom trött på att jobba gratis. Eller nästan gratis.

I’m too old for that shit!

Nu ser vi fram mot en riktigt riktigt bra helg. Bästaste H:et är ledig för första gången på… Ja länge i alla fall.

Och Tomas ska prova ut nya brillor för första gången på… Ja det är också väldigt länge sedan.

Jag tror minsann att jag ska korka upp den ena flaskan med festivalvin. Det kan fungera att blåsa upp luftmadrassen i vardgsrummet, sätta på Saxon på elvan och dricka blaskigt rödvin ur plast-vinflaska.

På riktigt.

Jag skojar inte.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=gkXV46rE36Y&hd=1]
Saxon – Crusader (live @ Wacken)

Föregående

What is this that stands before me?

Dags att tänka om inför nästa år

Nästa