Ödeshelgen startade ju bra

| |

 

Lördag. Jag gillar lördagar. Framför allt nu när jag kommit till insikten att jag inte ska jobba så mycket. Det är liksom en avslappnad Tomas som vaknar med vetskapen att han kan med gott samvete lägga sig i soffan och glo på TV. Hela dagen. Det finns inga måsten.

Dagens avslappnade dag ska snart inledas med frukost på något utav stadens många fantastiska fika-hak. Mest troligt Cactus skulle jag tro. Sedan ska det bli lite sport också. Vad vore en dag utan ett idrottsinslag? Kocken lirar ju innebandy i Walkesborg så det blir lite slappa i Agnebergshallen idag också. Sen ska det lagas mat. Kassler hos Christer.

Det blir nog en bra lördag det här.

Om nu bara Frölunda kan spöa Södertälje också.

Ödeshelg? Orkar inte tänka på det nu. Jag kan ju ändå inte göra något att det som komma skall imorgon.

Hårdrock!

Föregående

Och det är bara torsdag

Jag är seriöst orolig. På riktigt!

Nästa

2 svar på ”Ödeshelgen startade ju bra”

  1. cactus ja..mysigt där! Men jäklar om de inte har de absolut minsta små latte:arna i världen… *ler* i espressoglas!

Kommentarer är stängda.