..och sen vaknade jag alldeles svettig!

| | ,

Lästid: 2 minuter

Alla som brukar dagdrömma räcker upp en hand. Ja jag tänkte väl det. Allihop.

Idag på lunchen tog jag min kopp kaffe och lutade mig tillbaks i kontorsstolen. Jag blev Sveriges nya förbundskapten för en liten stund. Vad hade jag gjort om jag fick ta över ansvaret. Jag hade antagligen skitit rätt ner mig om jag fått frågan men förutom det. Till att börja med hade man nog fått börja med en inventering. Vad har vi för material att leka med? Och vad har vi för material som vi inte kan leka med? Nu har det ju blivit någon form av naturlig pensionering så vissa problem hade löst sig automatiskt. Dock är målvaktsfrågan en stor och jobbig fråga. För Andreas Isaksson vill väl inte lägga av nu? Jag ska suga en stund på den här nöten. Min första startelva inlusive nytt spelsystem presenteras lagom till avspark imorgon.

Jag fick en halvrolig idé på jobbet idag. Jag tänkte att jag skulle ta fram en kollektion kläder för en viss typ av idrottare. Vi har ett gäng rätt duktiga utövare i trakterna som skulle kunna vara testpiloter. Och enligt folk insatta i ”branschen” så finns det inga bra kläder. ”Bara ihop plock” för att citera. Nu är det väl inte bara att knäppa med fingrarna. Och sen måste ju chefen (eller cheferna) övertalas också.

Läste någonstans att Storbritannien tagit bort undervisningen om förintelsen. På grund av det skulle vara stötande mot den muslimska befolkningen som hävdar att förintelsen aldrig ägt rum. Låter ju helt sjukt. Måste nog forska lite mer i det. Eller är det någon som vet?

kilmister-lemmy-white-line-fever-sjalvbiografinSenaste tillskottet i bokhyllan är Lemmys självbiografi. Har läst prologen och jag måste nog säga att det verkar kunna bli riktigt underhållande läsning det här. Inte för att jag gillar Mötorhead. Inte ens nästan faktiskt. Men jag gillar självbiografier. Och min gissning är att Mr Kilmister har en hel del att bjuda på.

ICA reklamen har fått en förklaring. Vet dock inte om jag köper den fullt ut. [artikel]

Nu är det dags att fixa kvällens middag. Korv med bröd låter alldeles strålande. Till det serveras Frölunda-Södertälje. Bättre än så blir det inte en tisdagskväll.

Tips? Ikväll vänder det. 4-1 till Frölunda. Pebben gör två kassar!

Föregående

Godmorgon världen

Dagens slösa-på-arbetstid-bidrag..

Nästa

1 tanke på “..och sen vaknade jag alldeles svettig!”

Kommentarer är stängda.