…och så kom tisdagen!

Tisdag. Jag ska inte kalla den här dagen för något annat än just tisdag. Det är i särklass den sämsta dagen i veckan och man skulle kunna benämna den som skittdagen, jävla grisdag eller rätt och slätt bara ångestdagen. Men jag ska inte. Kärt barn har många namn och tisdag är inget kärt barn.

Min första tanke idag var just; Fan, det är tisdag! Ikväll spelar Frölunda sin 43 match i årets elitserie. Att det är en av årets viktigaste matcher är inget att tveka på. Jag skulle faktiskt kunna sträcka mig till att det är den viktigaste. Så här långt. Vi möter Timrå. På bortaplan. I skrivandets stund så ligger vi en futtig pinne före MoDo och sex poäng före just Timrå. Förlust ikväll och ja. Som man säger på utrikiska: You do the math…

Alexander Mayborn, bandyspelaren i Gripen ni vet, har nog skrivit lite innan han tänkte efter ordentligt. Okej att man kan ha rätt högt i tak på sin egen blogg. Och okej att jag inte bryr mig och nästan kunnat skriva något liknande själv. Fast bara nästan. För att benämna Tottenham som ett judegäng och att Liverpool ska forcera hårdare än tyskarna gjorde på kristallnatten. Det är inte okej.

Men nu var det ju det där med att se positivt på saker och ting. Vi har ju trots allt fortfarande allting i våra egna händer.

Jag måste verkligen sluta titta på film sent på kvällen. Eller rättare sagt så måste jag sluta somna i soffan.

Trots tisdag och halvjobbig match alldeles runt hörnet så känns det som att det kan bli en bra dag. En riktigt bra dag till och med.

Sex dagar kvar. Sen får jag slipa lite på överläppen. Det ska bli trevligt.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=PNW_KFAcfLo]
WASP – Saturday Night’s Alright For Fighting (Elton John cover)

Similar Posts