…och nu får vi snart andas!

Idag skulle jag kunna sträcka mig så långt som till TGI Friday. För den här veckan har varit något alldeles extra. Men idag klockan fem är den över och jag tänker lägga det mesta av den bakom mig. Det mesta? Ja det finns en del som jag nog måste ta tag i.

Vet inte hur jag ska beskriva känslorna efter hockeymatchen igår. Frölunda gör en grymt bra match. Vi möter Linköping på bortaplan och jag tycker faktiskt att vi äger i princip hela matchen. Vi checkar bra, har bra rörelse och hjälper varandra på ett riktigt bra sätt. Men det vill sig inte. Förlust med 3-4 känns riktigt surt. Jag har tidigare sagt att det känns okej med en förlust om vi verkligen gör vårat bästa och inte bara aggerar statister. Men nu får det vara slut med hedervärda förluster. Vi har inte råd med det längre.

Hur mår jag idag då? Jo det är skönt att det är fredag som sagt. Idag har jag dessutom pannbiff att se fram mot när jobbet är över. Det känns fint. Och sen blir det På spåret. Förra veckan knep vi 23 poäng och det ska vi väl slå ikväll då. Men för att återgå till huvudfrågan. Och ska jag svara helt ärligt så vet jag faktiskt inte. Jag har en del huvudbry som jag känner att jag behöver ta tag i. Problemet är bara att jag vet inte riktigt hur jag ska attackera det. Om man nu kan välja ordet attackera. Jag tror mer det handlar om att jag ska ta tag i min rädsla och reda ut det hela.

Imorgon lämnar Tomas storstadsslivet får att tillbringa andra hälften av helgen hos familjen i Bovallstrand. Ska bli riktigt skönt att komma hem och få rensa lite. Det är nästan så att jag längtar efter att få kliva upp klockan åtta imorgon och sätta mig på bussen. Alltså längtar efter att få åka buss. Verkar ju inte riktigt friskt om jag får säga vad jag tycker.

Jag tycker att Tomas Andersson är Sveriges i särklass sämsta domare. I sina bästa stunder är han riktigt bra. Men allt som oftast är han sjukt ojämn. Och det är ojämnheten som är jobbig. Att inte veta vilken nivå han ska hålla.

Att inte veta? Det är alltid jobbigt att inte veta.

Jag måste verkligen ta tag i det här. Det var bara hur som var frågan.

Nåja. Min huvudvärk. Mitt problem. Mitt ansvar att lösa.

Hoppas ni får en väldigt bra helg kompisar!

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=yYnk6H5xn3E]
In Flames – Alias

Similar Posts