Och just som jag trodde det var kört

| |

MÄBE foto: Andreas Carlsson
MÄBE | foto: Andreas Carlsson

Det är som en befrielse varje gång en tisdag är över. Nu är den inte helt till ända ännu men eftersom resten av dagen ska tillbringas på soffan så räknar jag den som avklarad. Gütt

Dagen blev inte riktigt så illa som jag trodde från början. Dels så pratar vi om en tisdag och dels så pratar vi om en webshop som inte snickrats klart. Allt gick väldigt smärtfritt och nu är den på plats. Och Tomas kan med gott samvete luta huvudet tillbaks.

Är det ett bra tecken att jag inte ägnade en tanke åt att det var fyra veckor utan snus igår? Det känns så.

Jag är lite förvånad över hur mycket en liten liten fråga kan ändra på. Rent konkret har frågan inte ändrat på särskilt mycket just nu. Men den kanske kan. Det finns en möjlighet. Den har definitivt fått mig att tänka lite annorlunda.

Har beställt ny leksak idag. Jag vet att jag kanske inte borde men jag kunde inte låta bli. Dessutom är det bara den lilla av två nya leksaker jag önskat mig. Den minst nödvändiga men också den billigaste. Den andra, och följdaktligen den dyrare, får vänta till januari.

Jag har fastnat för frilansfotografens Andreas Carlssons foton. Riktigt grym kille. Kolla in hans blogg på Bohusläningens sida.

Jag har helt tappat sporten. Faktiskt. De senaste veckornas missär har tagit rätt hårt. Och imorgon kan Liverpool spela bort sina chanser till någon form av värdighet med den här säsongen. Lyon på bortaplan är ingen promenad i parken. Det är det definitivt inte med tolv man på skadelistan. Tolv gubbar? Hur lyckas man med det? Jag tror att vårt största misstag (förutom försäljningen av Xabi Alonso) är att ha skrivit långttidskontrakt med Rafa Benitez. Jag säger som jag sagt så många gånger. Jag förespråkar inte att sparka tränaren. Men det börjar faktiskt kännas som att vi inte har något val. För något år sedan när det blåste sura vindar runt vår tränare ställde sig några av de viktigaste spelarna bakom honom och gav honom sitt fulla stöd. Och nu? Nej jag har inte läst en ända rad om att Torres och Gerrard försvarar vår tränare. Tyvärr kommer det bli dyrt.

Imorgon laddar vi för en av höstens coolaste spelningar. WASP på Trägårn i Göteborg. Ska bli riktigt skönt att bara stå och ta emot massa hårdrock.

Föregående

13:32 Snart är det julafton.. Igen..

19:32 Snabba ryck.. Version två..

Nästa