Och det är bara torsdag

| |

Lästid: 2 minuter

 

Har svårt att sätta ord på mina känslor just nu. Vad är det som händer? Precis allt som kan gå fel sportsligt gör det också. Och till helgen väntar två ”halv-viktiga” matcher. Känns som att jag ska ta ledigt nästa vecka och inte lämna sängen.

Frölunda spelar som en hög med skit. Idag igen. Nu var det iofs några matcher sen sist men ändå. HV71 på bortaplan. Då kan man inte spela som om det vore Uddevalla HC som stod för motståndet. Även om det är samma färg på tröjorna. Och när ska Ulf Dahlén våga plocka ut Honken?

Tappade helt orken nu. Tänker borsta tänderna och slänga mig i bingen med Lemmy som sällskap. Roligare torsdag än så blir det inte.

Skönt att man bara jobbar till två imorgon. Fick tid halv tre hos sjukgymnasten. Ska väl se om det är jag eller alla som säger att det är ischias som har rätt. Jag menar. Jag är ju ändå bara 31 år. Ung! Det är gammelt folk som har ischias.

Dagens bästa kundkommentar:
– Ja du vet. När man liksom är för kort för sin egen vikt…

Föregående

Nostalgitorsdag

Ödeshelgen startade ju bra

Nästa