Ny vecka. Ny månad. Nya tag?

| |

Varför måste det alltid vara nytt när det är nytt? Jag menar. Kan det inte vara lika bra att ta tag i all gammal skit som blev kvar från förra veckan?

Så tror i alla fall jag.

På jobbet är det en hel hög med grejer som ligger kvar. Inte bara sen förra veckan så det är väl snart dags att kavla upp ärmarna. Sjösatte ett nytt projekt förra veckan som redan börjar betala av sig. Det är kul. Påbörjade ett annat projekt som det är… hmm…. lite mer kvar att pyssla med. Men det tar vi också tag i.

Jag var duktig och såg inte mindre än fyra filmer innan det började ramla in några nya. Så nu är det dags för nästa ”löfte”. Tre gamla rullar innan det beställs nytt. Håller jag på så här så kanske jag är färdig till pension och kan börja om från början med filmerna.

Funderar på om jag skulle beställa Black Sabbats nyutgåva som super deluxe box av Vol 4. Är den värd typ 1200 spänn eller är det bara mitt habegär som talar?

Och det där andra så kallade nyårslöftet. Att inte äta godis? Jo men visst vet du. Är upp i lite över tre veckor nu. 23 dagar för att vara exakt men vem räknar.

Det tredje nyårslöftet? Inte lika säker på att det går lika bra med det.

Föregående

Close but no cigar

Historien upprepar sig

Nästa