Ny dag betyder väl alltid nya möjligheter..?

| | , ,

Lästid: 3 minuter

Onsdag och mitt i veckan. Idag är det dessutom strålande solsken. Fantastiskt promenadväder om ni frågar mig. Och den knappa timmen behövdes idag. Har sovit som en potta skit och vaknat flera gånger. Dessutom måste jag ha legat konstigt för jag har ont i nacken. Men om man skulle ta och glömma det. För det är ju en fantastisk onsdag i antågande.

Nu är ju alla stora europeiska fotbollsligor avslutade och den så berömda silly season har dragit igång. Jag har självklart mest fokus på England och i synnerhet Liverpool. vi slutade sjua i år och får alltså inte vara med och leka med de stora killarna nästa år. Betyder det att vi tappar spelare som Steven Gerrard och Fernando Torres? Nej jag tror faktiskt inte det. Båda har ett väldigt stort liverpool-hjärta och framförallt Gerrard har jag väldigt svårt att se lämna klubben efter en katastrofsäsong. Däremot så både tror och hoppas jag att vi får ny coach. Rafa Benitez har lekt klart nu. Han borde inse det själv och ställa sin plats till förfogande. Nyförvärv då? Vår ekonomi är skrot så jag tror inte på några världsklass-värvningar. Det snackades om Joe Cole från Chelsea då han går gratis. Det hade varit ett trevligt nytt ansikte som dessutom är inhemskt. Får jag välja så tycker jag vi ska behålla den trupp vi har och stärka upp på backsidan. Möjligtvis en ny backup till Torres men annars börja satsa på våra unga killar som tydligen gör rätt bra ifrån sig i sina ligor.

Följetongen Zlatan då? Den är svår. Jag tror ju att han blir såld och det verkar ju som att Barcelona är grymt sugna på Fabregas så en bytesaffär där låter väl inte helt omöjligt. Jag läste någonstans att han har 16 mål och 7 assist. Det är väl ett bra facit för en debutsäsong så det är inte därför han försvinner. Om han försvinner. Zlatan är en stor fotbollspelare med ett ännu större ego. Vi snackar Stoichkov, Hagi och Anelka nivå på det. Vad Zlatan måste lära sig är att komma ner på jorden. Han måste lära sig att spela i Barcelona. Ibland räcker det inte att bara vara Zlatan.

Idag ska det bli snack med vår systemutvecklare. Igen. Jag är trött på att vi sitter och kommer överens om saker och sen skiter han  bara i det. För tredje eller fjärde gången. Får se vad han har för ursäkt och bortförklaring den här gången.

Efter promenad, dusch och kaffe ska det bli fint med frukost nu.

Det var ju det där med öppningslåtar.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=gl2EOlhwnIM]
Alice In Chains – Them Bones
Föregående

Lista #2 – Top 5 introspår

Det här med att vända på rätt stenar

Nästa

2 tankar på “Ny dag betyder väl alltid nya möjligheter..?”

Kommentarer är stängda.