|

Nu är det snart sommar! (tror jag…)

Sund i Uddevalla | FOTO: Tomas Sandström

Först lite pytt i panna och ett par stekta ägg. Sen tog bästaste H:et med mig på en promenad på outforskad mark. Sunds domäner. Vi läste en reklam för Sunds Herrgård häromdagen och H tyckte det var en bra idé att åka dit och titta lite. Det blev en promenad längs med vattnet under Uddevallabron. Inte mycket att klaga på där inte.

För andra dagen på rad låg det present från Ginza i brevlådan. Piratmetal-hjältarna Running Wild har släppt nytt. Första plattan på nio år om jag inte är ute och cyklar. En första anblick har fått mig att tveka lite. Konvolutet är inte ens i närheten av den tuffhet som bland annat Under Jolly Roger besitter. Nu har jag inte hunnit lyssna än och jag tänker inte låta ett halvtaskigt omslag dra ner förväntningarna. Rock n Rolf har gjort det förr och jag är säker på att han kan upprepa sig.

Skepp ohoj era landkrabbor!

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=FScsWu1B1LA]
Running Wild – Bad To The Bone

Similar Posts