|

Nästa flytt är nära

Våra kära kvällstidningar är roliga. För ett par dagar sedan var löpsedlarna fulla med stora svarta bokstäver som beskrev hur bra väder vi skulle få. Igår sa samma löpsedlar ”Sorry, nu är det fina vädret slut”. Det är ganska talande för hur dålig journalistik som bedrivs av kvällstidningarna. Vädret får alltså i det här fallet vara en symbol för allt som händer i det här landet. Nu hade i och för sig tidningarna rätt. I en timme eller två. Ett riktigt trevligt åskväder drog in över oss igår och några skvättar vatten kom det minsann också. Men nu är ordningen återställd.

Jag ska bara surfa in på Expressen och se för hur länge.

Det heter inte ”att vända kappan efter vinden” utan anledning.

Jag vet inte om jag nämnt det men jag sitter på två domäner. Dels rockstad.se och så den mer privata julmust.de. Min tanke har varit att någon gång flytta över bloggen till julmust.de och hosta den själv. Det känns lite tuffare med eget domän-namn än att ligga under WordPress. Nu är det hur som helst ganska nära. Jag har filat i säkert en månad på den nya sidan. Om jag backar tillbaks två steg så är det väl inget revolutionerande som hänt mer än att jag snickrat ny design och lagt till till lite prylar. Sånt som är viktigt för mig har fått en egen liten del. Musik och film till exempel.

Snart är det helg igen. Jag kan bjuda på ytterligare ett avslöjande om jag inte redan varit klar nog. Just nu trivs jag oerhört bra med min tillvaro. Jag har ett bra jobb och bra arbetskamrater. Jag har hårdrock och ett Liverpool som spelar fantastisk fotboll. Okej att Hammarby underpresterar å det grövsta men det kan man liksom sopa under mattan när allt annat är så pass bra som det är. Sen har jag träffat världens finaste tjej som numera är sambo. På riktigt. Igår överlämnade hon nycklarna till sin gamla lägenhet till den nye ägaren. Det råkar vara kompis C så på lördag blir det till att flytta in i lägenheten igen. Som sagt så är livet rätt så bra just nu. Därför är det grymt att det snart är helg så att man får chans att njuta lite extra.

När vi var i Göteborg fick jag äntligen tummen ur att köpa David Bowies platta Hunky Dory. Igen! Någon hade för nått eller några år sedan vänligheten att ta med sig den härifrån. Jag kan inte ta i mycket nog när jag säger att jag verkligen hatar folk som inte har respekt för andra människor och deras saker. Ska det vara så svårt att låta bli?

Folk? Nja kanske snarare idioter.

Det får gärna åska lite mer för min del. Jag gillar åska. Speciellt när man har möjligheten att sitta utomhus under ett litet tak eller någon annan form av skydd och bevittna skådespelet.

Och här kommer ett litet avslöjande till. Igår damp det ner ett brev som talade om att jag från och med förra onsdagen officiellt heter Tomas André Sandström.

Och pengar tillbaks på skatten.

Skatteverket gör verkligen sitt jobb den här våren.

Tack för det!

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=aouQH7Vy3NA]
David Bowie – Oh! You Pretty Things

Similar Posts