|

Nästa års turnéplan uppdaterad

Förra året när jag jobbade på GG hade jag en liten drömbokning som jag jobbade rätt hårt på. Vi snackar om Hardcore Superstar. Alltså. Det är inte svårt att boka band. Allt man behöver är pengar och en lokal som är stor nog för att dra in gaget till bandet. Det tog ungefär sex månader för mig att ”lura” upp Hardcore Superstar till Uddevalla. Det gage som Livenation krävde för bandet var alldeles för stort till att börja med. GG har inte de lokalerna. GG hade verkligen inte den sortens pengar. Men som sagt. Efter ett halvårs tjat fixade det sig.

Varför denna anekdot? Jo HCSS blir nästa års kick-off vad gäller konserter. På Tanumstrand av alla ställen. Fast å andra sidan så ska de ju lira i Mellerud nu till helgen så… Verkar som att det blivit en liten tillbakagång för grabbarna.

Sen ett litet tillägg till debatten om Hardcores spelning på GG. Jag har all fakta. Jag vet vad hela kalaset kostade. Jag vet också att de siffror som det ryktas om på stan är ljusår ifrån sanningen. Så lägg av att snacka skit.

Sådär. Nu vet ni det.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=pirrr1DBjxo]
Hardcore Superstar – Beg For It

Similar Posts