Näst första och nästa sista dagen

| | , ,

För en vecka sedan lovade jag att det var sista gången jag gnällde. Så då får det vara så. Det är tisdag idag hur som helst. Lite kallare igår men det var ändå en skön promenad till jobbet. Jag har klottrat ner tre punkter på en gul post-it. Tre punkter som förhoppningsvis ska fylla min dag med meningsfull verksamhet.

Jag har två återkommande drömmar. Den ena är att jag snusar. Den är nog ganska lätt att tyda. Sju månader utan prillan måste sätta sina spår. Antagligen i lite lätt abstinens som gör att man drömmer om det. Det är lika gött varje gång man lägger in den och sen vaknar man med ångest. I den andra drömmen säger jag upp mig från mitt nuvarande jobb och börjar jobba på Cervera igen. Den drömmen har jag haft ungefär tio gånger under våren. Olika scenarion men samma innebörd. Den är lite svårare att räkna ut vad den betyder. Tror jag. För jag vill ju inte börja jobba på Cervera igen.

Arrangemangsmötet igår gick fint. Och fort. Precis som det ska vara. Dels genomgång av förra mötets punkter och konstaterande att det har faktiskt gjorts en del. Sen sjösattes en plan som kan bli riktigt rolig. Inte unik men rolig. Tomas ska fixa med det idag.

Det är ju faktiskt Torp jag inte vill jobba på igen. Cervera hade jag absolut ingenting emot.

Skönt med inbyggd väckarklocka. Hade glömt ställa larm men vaknade av mig själv.

Marcus Strömbersson må vara Sveriges bästa fotbollsdomare just nu. Men igår var han riktigt dålig när GAIS ägde sönder blåvitt.

Grymt skönt att det är näst sista arbetsdagen den här veckan.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=Zv6YuP3BhEM]
Hardcore Superstar – Dreamin’ In a Casket
Föregående

Del ett av tre den här korta veckan

En av livets lärdomar

Nästa