En rad säger mer än tusen ord?

| | ,

Onsdag. Ny dag. Nya möjligheter. Eller? Jo med tanke på mitt ”nyårslöfte” så är det så jag bör se det.

Jag var på möte med Kroppskulturs styrelse igår. Min slutsats från det är att det kan nog bli bra det här. Riktigt bra. Vi var överens om att det var en ganska dålig idé att putta bort motsträvare mitt under säsong. Mitt inträde på arenan blir med andra ord först nästa säsong. Fast det passar mig rätt bra måste jag säga. Av fler anledningar. Dels så får jag lite mer tid att förbereda mig. Visst att jag varit speaker och allt vad det innebär tidigare. Men då pratade vi fotboll. I en handbollshall är det lite annorlunda. Sen kommer jag mest troligt att ingå i någon form av arrangemangsgrupp och fram till nästa säsong har vi massa tid på oss att planera ett riktigt bra event. På söndag var visst första mötet. Snabba ryck.

Ikväll blir det mat på Timmermansgatan igen. Och ytterligare lite äventyr på ap-ön. Tokigt roligt spel det där. Och nu när grafiken har fått sig en uppfräschning är det mer grymt än någonsin. Har ni inte provat så rekommenderas det varmt. Går att köpa via Steam för typ 90 spänn. Busenkelt.

Först ska bara den här arbetsdagen knytas ihop. Eftermiddagen kommer antagligen bli fylld med korrektur, statistik och planering inför kick-offen. Danmarksresa vs. rida på hästar. Gissa vad Tomas röstar på.

Sweden Rock har presenterat två nya akter. Finska Stratovarius kittlar inte så mycket i magen. Det gör däremot Behemot. Världens mest förbannade polacker. Jag såg dem i höstas för andra gången och det kommer antagligen bli lika bra till sommaren. En klockren bokning. I övrigt verkar det som att de flesta bandbokare haft en lugn och stillsam jul och nyår. Enda livstecknet visas från Metaltown som avslöjar att nästa bandsläpp är 26 januari. Gäsp!

Den här veckan är även skriva-upp-vad-jag-äter-veckan. Vi bestämde på jobbet att vi skulle föra matdagbok. Det kan bli spännande. Och intressant. Jag har faktiskt sedan en tid tillbaks försökt att äta okej. Alltså lite mer regelbundet och väldigt mycket nyttigare. Jag kan till exempel inte komma på när jag drog i mig en pizza senast. Det var det där med att bli otjock ja. Sen om jag har lite flyt så kanske det där gymmet ordnas som det pratats så mycket om. Hur som helst så har jag inte det minsta ångest för att skriva upp vad jag stoppar i mig. Nu. Det hade nog varit värre i höstas. Vi ska även strecka antalet koppar kaffe. Där har man nog en del att jobba på.

Fick en ganska rolig grej via Facebook av en polare. Sammanställ dina statusuppdateringar från förra året. Vet inte om jag ska tycka att det är tragiskt eller bara kul men det säger väl en del om mitt liv det där. Och hur roligt och varierande liv hittar ni i den bilden?

Kanske snart dags att börja boka festivaler på allvar.

Nu har Tomas bara 17 dagar kvar med hår i ansiktet. Jag har hela tiden sagt att det ska bli skönt att raka bort allt. Fast ibland är det lite mysigt att ha en mustasch att klappa på. Jag kanske skulle prova att bara trimma lite. En dag extra eller så kan ju inte spela någon roll.

Det är roligt med handboll!

Tror jag behöver köpa ny soffa snart.

16 koppar. Det är väl inte så farligt?

Föregående

Tiden går fort när man har roligt

Det kan inte vara roligt jämt

Nästa