Mycket handboll blir det

| | ,

Tre matcher av sex avklarade. Man skulle kunna kalla det för halvlek. En portion med köttfärsspäckad potatisgratäng uppäten och en nypa frisk luft inandad. Känns bra.

För Kropps del blev det förlust mot Lindesberg med en boll. 21-22. Det kunde väl lika gärna blivit seger men rutinen vägde nog över till slut. Men en riktigt bra genomkörare blev det.

Det är rätt jämt mellan lagen i den här cupen så det kan fortfarande bli vinst. Men då krävs två poäng mot Djurgården och att övriga resultat går väldigt rätt.

Efter all handboll ska jag göra ett besök i lägenheten som förhoppningsvis blir min under hösten. Jag och nuvarande hyresgäst är överens om att jag tar över senast förste november men gärna tidigare om hon får bestämma. Jag tycker det känns som en bra idé att slagga hos kompis C i ett par månader till och spara lite slantar.

Jag är fortfarande sjukt nöjd med mitt lilla skript som besparade mig sju timmars arbete.

Föregående

Det är en nöjd Tomas som stämplar ut

Då kör vi – Måndag igen!

Nästa