| |

Mycket att se fram mot

Imorse när jag vaknade kom jag på att april nog allt kommer bli en rätt så bra månad. Det är massa delmål vilket gör att tiden kommer gå rätt så fort. Till att börja med har vi Hardcore Superstar nästa fredag. Veckan därpå är det lön och långledigt. Och vecka tre blir det weekend-resa. Ända till Göteborg. Men ändå.

Igår blev jag så äntligen klar med första momentet i att katalogisera min cd-samling. För ett tag sedan hittade jag en applikation till telefonen som verkade riktigt bra. Saken är den att det tar lite tid att scanna av en hel samling. Och min tid har inte riktigt räckt till. Förrän nu. Nästa steg blir att skriva ut listan på papper och göra ytterligare en genomgång. Sortera och sånt där. Jag är helt övertygad om att det är en del korrigeringar att göra.

Sen ger vi oss på filmerna.

Allsvenskan är igång ja. Oavgjort mellan gnaget och djyrgården inför 29.000. Bra publiksiffra men tydligen ingen vidare match. Bästa resultatet måste ändå vara Örebros seger med 1-0 mot blodvitt. På Gamla Ullevi.

Hur ska vi få den här veckan att gå fort då? Vi börjar med en dag på lagret och katalogtryck. Sick of the office-tour kallar jag den här dagen. Sen ska vi slänga lite skräp på torsdag. Det är också något att se fram mot.

Och på måndag är det premiär för Superettan. Bajen möter Assyriska på bortaplan. Inte lättaste matchen men jag tror Runa och Paulinho fixar det för oss. 0-2 alltså.

Den 25 är det dags för Ljungskile att få böja knä för Bajen. Ytterligare en grej att se fram mot alltså.

Tänk om varje månad kunde vara som april.

Just nu lyssnar jag på : Helloween – Walls Of Jericho

Similar Posts