Morgonstund har kaffe i mun

| | , , ,

Lästid: 3 minuter

Kaffe und die brödrost

Igår var en sån där kväll när jag helt plötsligt inte kunde stänga ögonen och somna. Det kan i och för sig bero på en dryg timmes power nap vid sex-tiden men det brukar ju inte spela någon roll. Eller så var det en miljon tankar som spökade. Jag är ganska duktig på att starta och hålla igång många projekt. Just nu är det minst tre som snurrar runt.

En liten stund framför dumburken i soffan fixade biffen.

Snart första semesterveckan gjord. Känns bra på något sätt. Dock hade jag gärna sluppit regnet så det hade kunnat bli en promenad. Nu får det bli lite jobb och planering istället. Det är nämligen inte bara det musikaliska som kan få sig en boost i höst. Det mesta känns rätt så bra nu måste jag erkänna.

Var det inte Petter som sa ”Det går bra nu..”?

I förrgår skrev jag ett inlägg med rubriken Plötsligt händer det? Ja eller hur.. Förvisso är jag fortfarande av åsikten att det är en av världshistoriens största lögner. Om vi ska ta ett exempel på hur svårt det är att skrapa fram något mer vettigt än 25 kronor så kan ni få gissa på hur många lotter det finns som ger vinsten 10.000 kronor. Och tänk nu på att det är verkligen inte en orimlig summa. Det är inte ens en månadslön.

Missta mig inte. Jag hade blivit fruktansvärt glad om jag vann 10.000 kronor.

Vad jag egentligen skulle komma till var att det kanske finns något som heter plötsligt. Inte ens en timme efter att jag postat inlägget på bloggen ringde telefonen. Jag och min halvsysters kille hade haft ett samtal under helgen i Bovallstrand och det bar frukt snabbare än jag hade kunnat tänka mig. Nu är vi inte i hamn än men bollen är i rullning som det så fint heter.

Håll tummarna för mig är ni snälla.

Det finns 400 lotter med vinsten 10.000 kronor. På 20 miljoner lotter. Det är 0,02 promille.

0,02 promille!?

Eventuellt möte idag som följd av onsdagens telefonsamtal. Det ska bli spännande.

Och fortsatt planering inför höstens äventyr.

Dagens ordspråkslektion: Det heter Morgonstund har guld i mund. Det där sista ordet betyder hand och byttes därför ut mot just det ordet som man alltid trott ska vara där. Kaffe i handen är väl inget vidare.

Eftersom jag inte har för mycket att göra så kan det hända att jag snickrar om bloggen lite också. Hade väl tänkt vara klar i mitten av augusti eller början på september.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=Iqx9qX7mOd8&hd=1]
Marulk – Devils On A Stroll

Föregående

Vi hade i alla fall tur med vädret.. Eller inte!

Dags att släppa hörnflaggan tjejer!

Nästa