|

Meningslösa inlägg punkt com

Ja men då kör vi väl igen då. Ny vecka nya utmaningar. Dessutom är det bara fyra jobbdagar den här veckan. Midsommar på fredag var det någon som sa. Jag har kommit på att jag ganska ofta och mycket talar om hur långt det är kvar till nästa ledighet och hur mycket jag uppskattar att vara ledig. Det är just så det är också. Jag uppskattar att vara ledig. Det har absolut inget att göra med att jag skulle ogilla mitt jobb på något sätt.

Vem gillar inte att vara ledig liksom?

Och för att spä på lite så är det bara tre veckor kvar till semestern.

Allvarligare än så här blir det inte. Tänkte dock bjuda på lite mobilbilder från veckan som gick. För er som undrar så är det appen Hipstamatic jag tagit de flesta bilderna med.

Amatör var det ja.

Håll till godo.

[nggallery id=9]

Snart dags att börja tagga upp på riktigt. Om knappt två veckor är det dags för årets konserthelg. På fredagen är det Iron Maiden, Sabaton och Graveyard. Och på söndag klampar Big Four in på Ullevi. Metallica, Slayer, Anthrax och Megadeth. Det kommer bli svettigt men ack så bra. Jag har sett alla akter förutom Graveyard innan så det ska bli kul. Grymt kul för göteborgarna att få öppna för Maiden. Hoppas de får lika bra gensvar som Bullet fick för några år sedan när de var förband till AC/DC. Jag har sällan sett ett band vara så glada på scen. Sångaren i Bullet (ja han kallar sig för Hell Hofer) tackade och älskade publiken mellan varje låt. Det är kärlek det.

Sabaton på Graspop 2008 var i och för sig bra nära. Fast jag hade också varit glad om jag klev ut på en scen och det stod 40.000 människor och tittade på.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=y5bLL0QaU44&hd=1]
Metallica – Creeping Death (live in Seattle 1989)

Similar Posts