Mästertipparen strikes again

| | , ,

Lästid: 2 minuter

Med kvarten kvar att spela av gårdagens semifinal i världsmästerskapen var jag en förlorare. Igen. Man tippar ett resultat men spelar inte pengar på det. När Arjen Robben gjorde 3-1 till Holland så var känslan bara ”ja, men naturligtvis”. Nu vet jag inte vad oddset var på 3-1 men antagligen inte så högt att min satsade hundring hade gjort mig ekonomiskt oberoende så varför gräma sig. Och nu blev det ju 3-2 så i slutändan hade jag förlorat hundra spänn. Vilken lättnad.

Holland till vm-final alltså. Vem hade tippat det inför vm? Jag höll på England som nummer ett och Holland som nummer två. Men jag trodde på Spanien. Det reviderades efter första gruppspelsomgången. Tyskland nämndes och efter utskåpningen av Argentina är germanerna skyhöga favoriter. Men Spanien mot Holland i en vm-final kittlar lite.

Har nästan glömt bort Liverpool ju. Roy Hodgson blev det som ny führer. Jag vet faktiskt inte vad jag tycker om det. Någonstans känns det sådär. Men samtidigt tog han Fulham till deras bästa ligaplacering (nåja bästa säsong i alla fall) i Premier League och till final i Europa League. Och blev utsedd till årets manager i England med den bredaste marginalen någonsin. Men dock. Karln har ju tränat Oddevold och Halmstad.

Tre dagar kvar att jobba sen tar Tomas semester.

Nu kanske man ska vänta lite med att ta ut sin drömelva från vm. Men jag kan inte hålla mig utan måste avslöja några kandidater. Wesley Sneijder och Mark Van Bommel ligger grymt bra till. Och Özil. Och Iniesta. Kan man ta ut en drömelva med bara mittfältare?

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=hvQK888fskM]
DevilDriver – Another Night In London
Föregående

Holland – Uruguay

T minus 387 minutes

Nästa