Måndagsfeeling behöver inte alltid vara en dålig sak

Okej det är inte särskilt varmt. Och det blåser. Men solen lyser på ett sånt där sätt som ändå ger känlsan av att snart är det minsann sommar. Promenaden från jobbet kändes också riktigt bra. Kanske en aning för mycket vind med tanke på att man fortfarande är snuvig. Fast vem orkar bry sig om en liten förkylning?

Har även varit förbi mormor och morfar en snabbis. Mormor fyller år men jag hade faktiskt inte tänkt att hälsa på. Man vill helst inte smitta ner en 81-åring med förkylning. Inte en 89-åring heller för den delen. Men efter en liten övertalningskampanj telefonledes vann hon. Mormor alltså. Jag gick dit och hämtade lite påtvingad mat och sen gick jag hem igen.

Märk väl gick.

Såg ett gäng filmer igår. Bland annat Journey To The Center Of The Earth. Måste nog påstå att det var en rätt schysst äventyrsrulle. Brendan Fraizer kommer aldrig att kunna toppa Djungel George men han har gjort ett gott försök ett par gånger. Bland annat här och i Mumien.

Nu får det bli müssli med laktosfri jordgubbsfil. Och lite fotboll.

Sen ska det nog sovas. Är fortfarande inte riktigt mig själv efter all snuva.

Jag är kille så jag har rätt att gnälla.

Okej. Jag gick från jobbet in till stan sen tog jag bussen upp till mormor och morfar. Men sen gick jag hem. Det var bara en liten förvrängning av sanningen.

Måste säga att ”nya” Spotify är riktigt grymt.

Similar Posts