Måndag igen då

| | ,

Måndag. Igen. Det är inte klokt så fort tiden går. Fast nu är det väl snart dags att lägga ner snacket om hur fort tiden går. Det blir lätt tjatigt.

Helgen blev rätt så bra måste jag nog säga. Slapp i fredags med lite buzz-spelande. Alldeles lagom efter en halvjobbig arbetsvecka som dessutom innehållit en hel hög med förkylning och feber. Sen blev det Jönlöping på lördag med On The Road och spelning på hippa innestället CentrumBar. Tydligen stadens nästa bästa uteställe. Karlssons salonger var snäppet värre. I och med att HV71 knep sm-guldet i lördags blev det riktigt mycket och bra kalas. Söndagen fördrevs dels i en lastbil och sen i soffan tillsammas med C och ett gäng filmer. En ganska lagom vilodag med andra ord.

Första dagen med promenad till jobbet. Och helt perfekt väder var det måste jag säga. Inte för kallt. Och inte för varmt. Det blir en rätt lagom bit att gå på morgonen. Typ fem kilomter och 50 minuters musiklyssnade. Har svårt att tänka mig en bättre start på dagen.

Handbollsmöte ikväll. Av någon anledning är jag något mer taggad idag jämfört med sist möte. Jag har mina tankar och teorier om varför. Tråkigt nog för er så tänker jag behålla dem för mig själv. Tala är silver och så vidare.

Två filmer orkades som sagt med igår. Dels Iron Man men också Pan’s Labyrint. Den första helt okej superhjälte-rulle medans den andra var en riktigt bra saga. Har fortfarande lite svårt att bestämma mig för om det var just bara det. En bra saga. Eller om Guillermo Del Toro ville säga något mer. Det här var hur som helst en av de filmer som stått längst i hyllan. Närmare bestämt nästan tre år. Rätt så dåligt men nu har jag hur som helst sett den. Och jag kan absolut rekommendera alla att se den. Iron Man? Ja men se den. Lite shysst action har ingen dött av. Och sen blir det antagligen bio på onsdag.

NP: Soilwork – Stabbing The Drama

Sjukt bra!

Föregående

Ibland måste man bara

Hamster, ekorre eller råtta?

Nästa