Man väljer väl sin artister?

| |

Äntligen. Jag förväntade mig ännu en lång kväll när jag lade mig i soffan igår. Men inte. Tog väl 20 minuter så sov man som ett barn. Och blev rätt nöjd när jag vaknade halv ett och kunde gå in till sängen för att fortsätta sova. Man kanske inte ska grubbla så mycket ändå.

Har inte riktigt hängt med i den pågående abort-debatten. Tydligen är det en tjej som gjort abort på grund av att hon inte ville ha en flicka. Svårt att säga vart jag står egentligen. På radion idag tyckte de att det var en lika bra anledning som att man inte skulle vara mogen för att skaffa barn. Som sagt så vet jag faktiskt inte. För några år sedan så tyckte jag det var helt okej att göra abort för att inte hindra en idrottskarriär. Så varför skulle det inte vara okej att välja kön på barnet? Det låter lite sjukt bara.

Andreas Jämtin kan få fängelse för slaget mot Brynäs sportchef Micke Sundlöv. Jag måste nog ändå säga att jag tycker det är dags att man börjar titta vad som händer på en hockey-rink. Tänk om man skulle ta en hockey-klubba och springa ut på stan och veva med. Hur hårt straff hade det gett om man klappade till någon rätt över smalbenen? Antagligen mer än de två minuter man får om man gör det på isen. Dessutom så skedde den senaste incidenten utanför planen. Det är väl därför det kan bli straff på riktigt den här gången.

Det börjar bli jobbigt att titta över laguppställningarna för de olika festivalerna. Faktum är att den betong-luktande fjortisfestivalen Peace & Love nästan har bättre band än Graspop just nu. Jag borde väl egentligen inte vara orolig. Eller bry mig överhuvud taget? Jag tror faktiskt inte att jag kommer åka till Peace & Love oavsett vilka band de bokar. Skulle jag sätta min fot på samma festival som Håkan Hellström lirar på? Eller är jag musik-konservativ nu igen?

Tittade på om man skulle ta Festivalbussen till Sonisphere. Avresa från Uddevalla 05:35 på festivaldagen. Och hemresa 04:00 dagen efter. Det funkar ju skitbra att åka hem fyra på morgonen dagen efter. Det är ju bara att hålla ölen i rullning fram tills avfärd och sen däcka på bussen. Men att åka till festivalen halv sex på morgonen? Vissa kommer säga att det är väl bara att sova på ditresan. Eller hur. Ni har aldrig varit på festival är mitt svar då!

Prishöjning till 3.500:- för Graspop-resan. Lätt värt oavsett.

Vill jag välja kön på mina barn? Nej så länge det är ett friskt barn så spelar det ingen roll. Eller friskt. Jag är helt övertygad om att man älskar ett barn oavsett kön eller sjukdom.

Kan det vara för att det är just Jämtin som jag myser lite extra?

Jag är lite trött på mig själv. Öppna handen Tomas och vände handflatan nedåt.

Onsdag idag men jag tror minsann jag struntar i att quiza. Inväntar broder istället. Och kollar på Entourage. Vilken nörd man har blivit.

Hårdrock på er!

Metallica – Wasting My Hate (live)
Föregående

Man lär sig något nytt varje dag

Äntligen söndag!

Nästa