Man lär sig något nytt varje dag

| |

En dag på lagret avverkad. Intressant och väldigt lärorikt. Min tanke från början var att "felsöka" lite. Inte på det deras sätt att jobba utan vårt gemensamma jobb. Ibland sitter ju till exempel jag och gör något som jag tror är väldigt rätt men som i själva verket är helt uppåt väggarna. Första punkten borde vara att de på lagret säger ifrån men så sker ju inte alltid. Nu var det inte riktigt så det blev. Vi har rätt bra kommunikation. Fast uppenbarligen så finns det rätt mycket att jobba på så jag är nöjd med min dag. Har massa feedback att komma med till alla andra kontorsråttor.

Ett annat problem som dykt upp den sista tiden är brist på sömn. Tomas har i princip kunnat lägga ned huvet vart som helst och sova. En ganska trevlig egenskap om ni frågar mig. En inte lika trevlig bieffekt har varit att jag har varit väldigt dålig på att titta på film. Eller idrott. Nu till problemet. Jag kan inte sova längre. Igår trodde jag minsann inte att jag skulle kunna se klart Milano-derbyt utan att somna. Men ack vad jag bedrog mig. När klockan var halv två fick jag säga till mig själv att masa mig in i sängen. Sen tog det väl ytterligare en timme eller så innan John Blund hälsade på. Jag känner mig nästan lite stressad. Visst har det hänt någon tokig gång att jag inte kunnat sova. Men lite drygt en vecka i följd?

Matchen igår var förövrigt rätt bra. Har aldrig varit något fan av Italiensk fotboll. Fast "de stora" matcherna försöker jag alltid se. Inter och Milan bjöd upp till en riktigt bra tillställning. Båda lagen ville verkligen vinna. På lite olika sätt. Tyvärr så höll inte domar-standarden lika hög kvalitet. Adrianos 1-0 är faktiskt lite ofattbart att han missar handsen på. Varenda kameravinkel visade ju klart och tydligt att det var hands. Men det är väl som det är.

Tänkte fortsätta prata lite fotboll. För helt otippat så kanske Tomas ska plocka upp karriären igen. Fick ett samtal från Svane för en månad sedan. De behövde tydligen en mittback. Och en defensiv mittfältare. Så idag ska jag och broder Peter hämtas upp och få klubben presenteras för oss. Naturligtvis kul att tränare och ledare kommer ihåg en. Men jag är lätt tveksam. Bowling med boysen på lagret på måndagar kanske är en vettigare sysselsättning.

Sweden Rock fortsätter att övertyga. Immortal, Pain, Blaze Bayley och Hysterica presenterades idag. Okej att jag inte är särskilt inne på black metal men Immortal är coolt. Första gången i Sverige också tydligen. Trots att de är norskar vi pratar om. Blaze har man ju sett förut men han levererar alltid. Hysterica är ju snor-coola så det ska ni kolla upp.

Appropå festivaler och deras hemsidor så stod det här att läsa på Graspops idag. "Due to some technical problems, your favorite website was offline during the weekend! We apologize for this inconvenience. The problem has now been solved!" Intressant då just den sidan kan vara världens sämsta festival-sida. Hybris?

Har kommit på att jag är rätt trött på att vara ensam nu.

Så länge det är människor inblandat så begås det misstag. Det gäller bara att göra dem så små som möjligt.

Det måste verkligen vara ont om fotbollspelare när en klubb bestämmer sig för att kontakta en 30-årig kille som inte rört en boll på två år. Och dessutom har ett knä som kanske gör att det inte går att spela fotboll igen. Någonsin.

Måste jobba över väldigt mycket så det kan bli tre festivaler i år.

Tröja nummer 13 är min. Annars blir det inget!

Hårdrock på er!

Blaze Bayley – Ghost In The Machine
Föregående

Jag som trodde vi var bra

Man väljer väl sin artister?

Nästa