Man kan inte ha roligt jämt

| | , ,

Utan att bli eller låta allt för negativ. Men. Jag ska sluta hoppas på saker. Jag ska sluta lita på folk. Och jag ska definitivt sluta att ta ut segern i förskott. Ni som kan konsten att läsa mellan raderna förstod genast att det inte blev någon lägenhet för Tomas i helgen. Ni andra fick det precis berättat för er. Trögt när man hade ställt in sig på att få en heldag att flytta på. Nu får det bli till att bära kvällstid istället. Sådär festligt.

Men vem är jag att klaga. Jag får ju ändå komma in tidigare i lägenheten. Det är ju en rätt så bra grej. En väldigt bra grej. Så jag ska genast sluta gnälla. Jag kommer trots allt få en grym lägenhet i ett grymt läge. Och om jag lyckas att få till det som jag vill ha det som kommer jag trivas riktigt bra. Så nu är det slut på gnället.

På det här området.

Sport i helgen? Det inledes ju bra med seger för Kropps herrar i fredags. Kärra besegrades med 28-23 på bortaplan och enligt rapporterna borde vinsten varit större. På lördag skulle Liverpool spela hem tre poäng mot Sunderland. Men något hände och tillslut fick vi med oss en pinne. Det är inte okej att lira 2-2 mot Sunderland hemma på Anfield. Det kom rapporter i veckan om att Fernando Torres har tröttnat och vill bli såld i januari. Jag förstår honom. Frölunda lirade också i lördags. Där såg det ut att bli en någorlunda säker seger mot Brynäs. Men 3-1 med två minuter kvar räckte tydligen inte. Nu blev det en extrapoäng efter straffar men ändå. Underkänt Frölunda.

Bajen lirade 2-2 mot Ljungskile. Vi ska nog tacka för poängen men jag loosade ändå hundra spänn på att vi inte kunde hålla 2-1. Ett år till i Superettan känns både bra och dåligt om jag ska vara ärlig. Kan gå in på det vid ett senare tillfälle.

För er som är nyfikna så blev det ett kvitto på IKEA i fredags. Ny byrå, ny tv-bänk, ny plats för datorn och några nya cd-ställ. Nu kommer det bli en resa till inom en snar framtid men jag vill bara få lite organiserad överblick först. Dels måste jag köpa bord och stolar till köket men även en hög med mattor och kanske lite hyllor. Ny säng var ju på tapeten också men det är som sagt tvek om den ska köpas på IKEA.

I och med att det inte blev en pinal flyttad i helgen så ska det börjas ikväll. Hoppas jag. Jag skickade ett sms i förmiddags och sa att jag kommer och hämtar nycklarna efter jobbet. Har inte fått svar än så jag vet inte riktigt hur jag ska tolka det.

Och ni håller tummarna.

…och jag som skulle sluta hoppas. Visst är det märkligt.

Om lite drygt en månad släpper Hardcore Superstar ny platta. Ska bli intressant.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=NKY-ScYw-sc]
Hardcore Superstar – Someone Special
Föregående

Det kommer bli en bra helg det här

NP: Väldigt mycket Danko Jones

Nästa