Lycka i olika skepnader

| |

Vem kan säga något annat än att leendet från ens barn är det mest värdefulla som finns. Utan konkurrens. Idag var vi en sväng till Emaus. Lova hade bestämt sig för att rida. Själv. Hon är ju stor tjej nu. Och som hon red. Det var inte minsta tecken på att tycka det var obehagligt. Bara ren och skär glädje när hon fick sätta sig i sadeln.

Det mina vänner är utan tvekan det som betyder mest.

Det finns naturligtvis andra saker som gör mig lycklig också. När man har köpt en platta och får gåshud på första lyssningen. När Liverpool gör mål i 93:e minuten och slår Manchester United på Old Trafford. Jag kan också bli lycklig när jag ser något som jag inte hade räknat med. Till exempel att en fjunig tonåring reser sig upp för en äldre person på bussen. Eller att någon  försvarar en svagare person som på något sätt är utsatt för dumheter.

Det finns faktiskt massa saker som gör mig riktigt glad men inget som ens kommer i närheten när jag ser att min dotter är lycklig.

Föregående

Det vackraste jag vet

Frustration 2.0

Nästa