Long time no see

| |

Vilken hårdrockssångare är så kär i sin bil att han tar in den i huset?

Så blev det sådär tomt här igen. Jag ska inte sticka under stolen med att lusten att skriva varit som bortblåst men samtidigt har tiden verkligen inte funnits. Det har varit mycket att göra och tänka på den senaste tiden.

Så vart börjar vi?

Jobb?

Ja det verkar väl som en lämplig början.

Jag har sagt upp mig från mitt jobb på deVal. På ett sätt känns det tråkigt då jag trivs med arbetsuppgifterna och mina arbetskamrater men de negativa bitarna tog lite överhand i våras och när det dök upp ett nytt jobb på semestern var beslutet att byta inte så svårt. Så från och med 19 september kommer jag titulera mig lagerchef istället för allt-i-allo.

Mitt nya jobb ligger betydligt närmre Göteborg än Uddevalla så nu blev det till att köpa bil. En V70 blev det minsann.

Snart drar handbollssäsongen igång. Till helgen värmer vi upp med träningsturnering för Kropps damer. Trots att tre av tjejernas nyckelspelare har lämnat laget så tror jag att det kan bli en rolig säsong. Björn Blomqvist har fått en hel försäsong plus att det har värvats några riktigt intressanta namn. Till helgen blir det första mötet med dem för Tomas. Det ska bli spännande.

Kropps herrar vet jag inte riktigt vad jag ska tro om. Ett par förluster och inga nyförvärv. Dessutom ett oprövat kort som tränare. Jag är sådär taggad om jag ska vara ärlig.

Sen jag ritade här sist har Premier League sparkat igång. En vinst och ett kryss för Liverpool så här långt får anses vara godkänt. Naturligtvis hade man velat ha en vinst på hemmaplan mot Sunderland men med tanke på att det var premiär och att Sebastian Larssons nya gäng gjort några riktigt styva värvningar så är jag ändå nöjd. Igår gick vi dessutom vidare i FA-cupen. Tänk om man kunde slippa magknip och ångestattacker den här hösten.

Hammarby gör ju sitt bästa för att bryta ner sina supportrar.

Det kan hända att jag inte sparkar igång nya jobbet förrän 1 oktober och då blir det två fina veckor med ledigt.

Jag läste i en blogg där författaren påpekade hur noga hon var med sina inlägg. Att det skulle vara rättstavat och så vidare. För henne tog det minst 20 minuter att skriva ett inlägg. 20 minuter? Det här inlägget har nog tagit fyra timmar.

Tänk om man kunde bli lite piggare med uppdatering här nu då.

Grattis Rob Halford som fyller 60 år idag!

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=VgI-IDpXeYs]
Rob Halford – Painkiller (live @ Gods Of Metal Festival 2003)

Föregående

Sista dagen på början på nått nytt

Nej men se en Tomas

Nästa