Lite överraskande analys

| |

Lästid: 1 minut

Kvartsamtalet gick bra. Förvånansvärt bra.

Jag ville ha det avslappnat och inte så allvarligt. Det var ungefär se det blev. Sen kom det lite överraskande reflektioner över Tomas. Även om det lades fram på ett positivt sätt och sas att det var bra så beskrevs jag som hal. Hal? Svår att få grepp om tydligen. Egentligen så tycker jag nog inte att själva ordet ”hal” låter så kul. Men det var en ganska spännande och väl framlagd synpunkt måste jag nog säga. Sen sades det en del andra grejer. Faktiskt bara riktigt bra grejer. Både från min sida och min ”motpart”.

45 minuters möte som gav massa bra känslor inför framtiden.

Sen gick det vägen med de där tråkiga förhandlingarna. En del nu och en del om några månader. Om jag kan motivera det. Fair enough.

Nu har vi packat ihop och är på väg hem.

Föregående

Nästa års turnéplan uppdaterad

Slut för idag! Tack för idag!

Nästa