Lite besviken är jag

| |

Fy fan vilken dag. Har nog burit cirka fem ton ekmöbler idag. Känns bra när man är halvsjuk. Halsen har lagt ner det där med halsfluss men det känns fortfarande som att jag har lite feber.

Blev påmind idag om att jag ska jobba imorgon kväll. Eller jobba och jobba. En polare lirar hårdrock på kusten varje onsdag under sommaren och jag lovade för ett tag sedan att komma ut och gästspela. Det ska bli riktigt kul. Bara dricka öl och lira lite tuff musik mellan varven.

Och med tanke på att det ska bli öl imorgon så är jag ledig på torsdag. Ska bli skönt att få en dag innan 7-dagars-passet drar igång. Dessutom tänkte jag ta ett litet steg mot mitt nya liv på torsdag. Anmäla mig till "skolan" igen. Det kan bli riktigt bra det här.

Tänk att det räckte att beställa två saker för att få svar. Nu kan jag avbeställa. Tråkigt? Ja absolut. Men nu vet jag.

Hoobastank – The Reason
Föregående

Jag har inte tid

Vi längtar efter september

Nästa