Lightning never strikes twice

| | ,

Det var ju helt klart väntat att gårdagen inte skulle upprepa sig. Och någonstans kanske man får säga att det var en godkänd kväll. Vi stängde inte tolv i alla fall.

Med tanke på höstens minst sagt skrala resultat på det sportsliga planet får jag väl vara nöjd med en av två. Liverpool slog Wolves med 2-0. Det är godkänt. Jag kan tyvärr inte kommentera spelet eftersom jag gjorde det felaktiga valet att se på Frölunda-Brynäs istället. Pisk med 2-5 kändes väl sådär. Jag tycker nog ändå att vi var det bättre laget i denna übergriniga tillställning. Dock det minst effektiva.

Småkronorna spelade något överraskande skiten ur Tjeckien. 10-1 är ett helt overkligt bra resultat. Kan bli ett kul jvm det här.

Ska bli skönt att få sova ut imorgon. Jag tänker minsann inte gå upp förän jag vaknat.

Föregående

Polisaction på första parkett

På sjunde dagen vilar man

Nästa