Lev som du lär och behandla andra.. Och så vidare..

| | , , ,

Lästid: 2 minuter

Äntligen är det dags att lägga sig i soffan och peta in en film i ps3:an. Jag kommer alltså högaktningsfullt skita i att göra något i lägenheten även idag. Tyvärr fungerar jag så när jag jobbar rätt mycket. Idag gick jag förvisso en timme tidigare från det avlönade arbetet men det var för att jag skulle hjälpa min mormor och morfar bära upp deras nya matsalsbord. Sedan har jag suttit med en säljare och fått en demonstration av ett sorteringsprogram här hemma. Och nu ska det snickras nya plockbatchar så att lagret har något att göra imorgon. Det sista görs ju per automatik och därför kan jag med gott samvete tillbringa några timmar i soffan.

Fick ett väldigt trevligt erbjudande som jag inte kunde tacka nej till för en liten stund sedan. Dimmu Borgir på Trädgårn nästa söndag. Nu ska det bara styras upp så att jag kan åka på mitt-i-veckan-spelning också. Vi pratade om det igår och då känns det ju bara grymt korkat att inte börja leva efter det. Carpe diem alltså.

Stryk med 0-6 i tisdags. Och nu? 0-1 mot Linköping efter snart halva matchen. I Scandiunavium. Vad är det som händer Frölunda?

Och nu verkar det ju som att Liverpool äntligen fått nya ägare. Precis som förra gången lovas det guld och gröna skogar. Jag skulle vilja börja med att rädda kvar det guldet som finns i klubben. Och kanske rensa en del skog.

Imorgon är det fredag gott folk.

Det ska nog firas med lite Snickers och Fanta.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=e5VmZK3FcLw&feature=channel]
Dimmu Borgir – Progenies Of The Great Apocalypse
Föregående

Det där med att fånga dagen kanske inte är så dumt

Zzzzzzz

Nästa