|

Ledig fredag borde vara inristat i lagen

Godmorgon! Utsövd och pigg? Ja det är jag minsann. Bestämde mig igår för att ta ledigt idag för att kunna vara med bästa H:et. I och med att hon ska jobba helg så hade det inte blivit så mycket kvalitetstid. Sen måste det bli en tur till morfar också. Har varit alldeles för dålig på att hälsa på honom.

Jag gjorde ett tappert försök att se färdigt på andra finalmatchen mellan Skellefteå och Färjestad när vi kom hem igår. Ett par minuter innan första övertidsperioden var över gav mina ögonlock upp. Matchen avgjordes i den sjätte perioden så det var nog en rätt bra grej att jag inte kämpade mer än vad jag gjorde.

Riktigt värt att Skellefteå vann!

Första punkten på dagens schema: Samla ihop sig och gå bort till Timmermansgatan. Det ska röjas så att vi snart kan bli sambos på riktigt.

Lite spännande är det.

En vecka kvar till konsert. Sju dagar. Det är alldeles för länge.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=TmAnjlQbRSE&hd=1]
Iron Maiden – Wasted Years (live @ Arena Monterrey, Mexico)