Ledig dag nummer fyra av fem

| | ,

Lästid: 3 minuter

Söndag brukar normalt sett vara ledig dag nummer två på helgen. Men inte den här helgen inte. Nu blev det hastigt och lustigt dag nummer fyra. Och det är inte slut än.

Det fina med att vara ledig är även det som är mest tråkigt. Man blir lätt förslappad. Har man varit en person som alltid måste göra saker så kommer man till en tid när man istället vill ta igen sig lite när man är ledig. Den tiden infann sig för Tomas för något år sedan. Och den har hållit i sig. Inte så att jag är lat. Men jag har inget emot att ligga på soffan fram till lunch för att sen gå ut och ta en fika på stan i några timmar. Efter det kan vi väl dra en film också för säkerhets skull. Det är skönt och avslappnade men samtidigt kan jag inte låta bli att känna mig fruktansvärt oproduktiv.

Och det är ingen bra känsla.

Dessutom är det inget roligt att vara hemma när inte H är det.

Igår var jag och hälsade på morfar för första gången på en vecka. Nu har han kommit till det stadiet där besöken är mer för vår skull. Han kommer ändå inte ihåg att vi varit där. Förra lördagen kom min mormor till honom cirka tjugo minuter efter att jag varit där. Då kom han inte ihåg att jag hälsat på. Det är svårt att prata med honom eftersom han inte kommer ihåg så mycket. Små fragment men oftast blandar han även ihop saker så det stämmer inte ändå. Igår skulle jag sätta upp en lampa i taket för honom så att det blev lite ljusare i rummet. Det visade sig att det var fel kontakt så det får bli ett besök idag igen.

Det jobbigaste med att hälsa på morfar är att han blir ledsen när man ska gå.

Inflyttningsfest hos kompis C med tillhörande J och Z igår. Bortsett sockerchocken Z så var det en lugn och stilla tillställning. Uppfriskande välkomstbål, goda snittar samt chips och dipp. Det räcker så. Om tiden räcker till idag så kan man förhoppningsvis få vara med och inviga inflyttningspresenten. Krockett. Av någon anledning har jag inte lirat just krockett så mycket så antagligen är jag rätt värdelös och kommer få storstryk.

Ett tag var jag sugen att se ToTo på Trädgårdsföreningen i Göteborg. Sen fick jag se att biljetterna gick loss på sex hundra pengar. Okej ToTo är riktigt bra men det är ändå en hel hög med pengar. Dessutom är jag grymt sugen på att köpa biljetter till Metaltown. Jag får nog ta mig en funderare eller två på det här.

Kamren är tillbaka på rätt adress så idag får den följa med på promenad. Mest troligt blir det lika fantastiska bilder som vanligt.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=I6apwAZHzkw]
ToTo – Rosanna (live Le Zenith, Paris, 2007)
Föregående

Present från Ginza

En hög med sport och en liten del musik

Nästa