Ledig dag nummer ett av fem

| | ,

Lästid: 2 minuter

Ett snabbt pit-stop vid datorn för att kolla senaste nytt på diverse fronter. Som väntat har det inte hänt sådär vansinnigt mycket på sportfronten. Alla ligor har sommarlov och det ända spännande just nu är silly season. Tyvärr är de genomgående rapporterna att Ashley Young kommer gå till Manchester United. Helt ärligt så kändes det faktiskt som att han var mer eller mindre klar för oss. Bara att hålla tummarna att sommarens andra solklara värvning snart ritar på ett kontrakt.

På den andra fronten, som egentligen är den första, händer inte speciellt mycket där heller. Vi pratar om musikfronten. Alla festivaler ligger i startgroparna och håller på med de sista förberedelserna. Nästa vecka drar Sweden Rock igång och jag får väl erkänna att jag mår lite dåligt över att jag inte ska åka. Men! Det blir för mycket pengar om man inte ska leva som en gammal luffare. Och det vill man ju inte. Däremot så har jag beställt två flaskor rödvin på Systembolaget. SRF Festival edition. I PET-flaska. Den må smaka skit men den kommer åtminstone stå någonstans och bara vara snygg. Och tuff.

Imorgon får jag nog gå ner och beställa Motörhead Shiraz också.

Okej Stanley Cup håller fortfarande på och ja det hade varit coolt om bröderna Sedin fick vinna med Vancover. Men så mycket bryr jag mig faktiskt inte.

Hjältarna i Queensrÿche har släppt en av låtarna från kommande platta. Nej nej nej. Pust, stånk och stön. Jag får sätta mig ner en stund och fundera över det här. Men jag tror inte det kommer hjälpa. Geoff Tate och grabbarna kommer aldrig mer göra musik som Operation:Mindcrime, Warning och Empire. Eller Rage For Order för den delen.

Tveksamt om jag kommer köpa Dedicated to chaos som släpps i slutet på juni.

Tragiskt!

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=z1JWWOL-opI&feature=player_embedded]
Queensrÿche – Around The World
Föregående

Ledig nostalgitorsdag

Present från Ginza

Nästa