Kul överraskning efter jobbet

| |

Lästid: 2 minuter

Snart dags för avspark mellan Sverige och USA i fotbolls-vm. För damer. Jänkorna är bra så jag tror inte vi ska förvänta oss mer än max en poäng i den här matchen. Vad jag däremot förväntar mig är en riktigt bra match. Jag har sett fyra matcher så här långt av det här vm:et och det har varit fyra bra matcher. En av dem till och med riktigt bra.

Lätt att Sara Thunebro är min favorit i det svenska landslaget. Alla spelare som smäller på och har krigarinställning är mina favoriter.

Fransyskan Wendie Renard är en annan favorit. Hon kan dessutom ha turneringens tuffaste hår.

Precis när jag lämnade jobbet idag fick jag ett trevligt samtal. Vad det hadlade om kan jag tyvärr inte nämna. Just nu. Imorgon ska det bli möte och sen kanske jag kan presentera lite nyheter. Det kan hur som helst bli en riktigt rolig höst.

Och när jag kom hem fick jag nästa glada nyhet. Charlie Adam ska tydligen ha genomgått en läkarundersökning på Melwood och vara klar för spel hos oss nästa säsong. Äntligen lite fakta istället för alla rykten.

Det är också lite kul att jag valt att avvakta. Att inte jaga ihjäl mig.

The Ark gör reklam för att man ska panta burkar. Är det ett år sedan de lade ner verksamheten? Räckte inte pengarna längre eller varför den här desperata grejen?

Det finns alltid undantag som bekräftar regeln. Paul Scholes i Manchester United får väl anses vara lite av en krigare. Men han är också ett undantag. Med stora bokstäver.

Om de töser som spelar fotboll har höjt sig flera snäpp så finns det en kategori av deltagare i det här vm:et som inte gjort det. Som vanligt ska det gnällas på domarna men jag måste faktiskt säga att ska damfotboll ta nästa steg på riktigt så måste domarna höja sig. Flera nivåer. Ni som har sett en del av årets vm förstår vad jag menar.

Eller är det okej att en försvarare plockar upp bollen och promenerar några steg med den?

Nu skiter vi i det.

Kom igen nu Sverige!

Arbetsdagar kvar till semester: 2

Föregående

Sista arbetstisdagen innan semestern

Breaking news! DJ Soundstream är tillbaka!

Nästa