2011-07-20-tomas

Konsten att skjutas i huvudet

Dag tre på semestervecka nummer två. Och solen skiner. Enligt diverse väder-appar skulle det bli lite fint i måndags kväll men resten av veckan skulle bli skrot. Jag vet inte riktigt om jag kan tycka att de har haft rätt.

Hittills.

Idag ska jag faktiskt göra precis samma sak som jag gjorde i måndags. Åka till Torp. I förrgår fick jag med mig två spel hem. Battlefield – Bad Company och Ghost Recon Advanced Warfighter 2. Jag har sagt det tidigare men det kan vara värt att nämna igen. Jag är verkligen skitdålig på skjuta-huvudet-av-fulingar-spel. Jag blir uppstressad och signalerna mellan hjärna och händer transporteras inte riktigt som de ska. Ibland känns det som att jag sitter och viftar med stortån. Om inte annat så ser det ut så på tv:n för träffa rätt gör jag då rakt inte.

Varför köpte jag då de här spelen?

Jag tycker att det är fasligt kul att titta på när andra spelar och det blev några dagar i C’s soffa förra veckan med kaffe och krigsspel. Han lirar uppföljaren till Bad Company (Ja Bad Company 2) och jag blev grymt imponerad av miljöerna. Och de stora banorna. Det gick helt plötsligt inte så fort och spelet hade lite av det där som jag gillar extra mycket. Krypskytte. Så när jag fick se spelet för 99 kronor var det bara att slå till. Efter att ha pratat med en säljare som sa att Ghost Recon Advanced Warfighter var mer sniper och gick långsammare fick det bli det också.

Nu har jag lirat Battlefield i två dagar och jag måste säga att det är roligt. Och spännande. Min puls ökade med minst tio direkt jag satte i spelet. Okej att det kanske är sjukt att tycka det är roligt att krypa runt i buskarna och spana efter lede fi för att sen jubla när man får in ett perfekt head shot. Men det är trots allt ett tv-spel. Nu har jag inte kommit så långt in i spelet men än så länge är det ganska mycket närstrider. Jag vill ju åt det där tuffa geväret med massa zoom så jag kan ligga på en tre hundra meter och knäppa folk. Kanske skulle prova det andra spelet med världens längsta namn ikväll.

Vad var det han sa!? Jag trivs bättre här. Där jag kan lukta på blommorna.

På ren svenska så heter det skitdålig.

Och negerboll.

Nej jag har inte suttit framför tv:n två dagar i sträck.

Om jag köper det jag tänkt köpa på Torp så kommer dagens besök bli en aning dyrare än det i måndags.

Nu börjar jag bli trött på all tysk spam jag får bland kommentarerna. Förvisso kanske jag ska vara glad att jag får några över huvud taget. Men nej. Inte på tyska. Och framför allt inte med massa oanständiga förslag.

Similar Posts